zondag 12 juli 2015

Afscheid Palm Coast + Miami + terug reis.

Donderdag was onze laatste dag in het huisje in Palm coast. We hebben enorm genoten, het plaatsje is heerlijk rustig, en vanaf daar kan je naar heel veel leuke plaatsen toe. We hebben nog even lekker gezwommen, ingepakt en vroeg naar bed want de volgende dag gingen we om 6 uur rijden naar Miami.

In de ochtend was het dan zover op naar Miami. Na twee uur rijden zijn we even gestopt om te ontbijten bij the Waffle house heerlijk.



Nog 2 uur rijden en we waren in Miami, we sliepen in the doubletree hilton hotel mooi hotel alleen jammer dat er alleen WIFI was in de lobby en niet in de kamers.

We konden niet gelijk in de kamers dus gingen we maar eerst even de stad ontdekken. Eerst reden we naar het appartement van Dexter want Mark en Danielle zijn daar fan van. Daarna reden we door naar Miami beach en alle restaurantjes.

Na het strand zijn we even lekker iets gaan eten en drinken, niet wetend dat we naast het appartement zaten van de film Scarface. Pas nadat er een toeristen busje langs reed en er allemaal foto's van werden gemaakt kwamen we er pas achter.







In de avond zijn we nog naar een heel gezellig winkelcentrum geweest, en lekker gegeten daar.




De volgende dag zijn we nog even naar the Dolphin mall geweest en daarna moesten wij helaas afscheid nemen van Florida. We kunnen terug kijken op een heerlijke vakantie en willen zeker nog een keer terug. We hebben de smaak te pakken en willen nog meer van Amerika zien, het was wel weer even raar om in Nederland te komen en de jetlag valt gelukkig mee.

Groetjes Natasja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten